15.9.08

BAM

Arriba el festival Barcelona Acció Musical de músiques independents: un autèntic segell de qualitat, i la millor guia per detectar propostes que sovint transiten al marge de les radiofórmules més escoltades. I tot Gratiiiis!!! Ojo al Programa de Divendres al Forum amb Paul Haux i Dissabte a la antiga fàbrica Damm amb Primal Scream.

Fòrum Electro - (BAM) - Divendres 19 

00.30 h

 

Mar Abella (Sabadell, electrònica)

Compositora i productora, la seva música cobreix un espectre ampli, dins del vast univers de l’electrònica. Té un disc editat, M.A., i col·labora també amb artistes com Guillamino o Josep Pedrals.

01.00 h

 

Absent F (Barcelona, electrònica)

Perro Intel, jove productor d’electro, i DJohnston, integrant del col·lectiu Underhits i actualment punxadiscos resident de la sala BeCool. Junts formen Absent F. El seu poderós xou és una mescla de sessió electrònica i directe, amb efectes, sintetitzadors, samples i guitarres.

03.00 h

 

Poni Hoax (França, electrònica)

A les fronteres del pop francès, aquest quintet de Barbès recupera el bo i millor de l’Italo-disco dels vuitanta. La seva última referència discogràfica, Images of Sigrid, construïda a base de sintetitzadors i guitarres, apunts house i línies de baix imponents. Per escoltarlos: http://www.myspace.com/ponihoax

No hay comentarios: