31.12.06

Navidad

Domingo 31:
Fin de Año!

Empezamos en casa de Andres, con la cena, su tortilla de patata, el fino de JG, el vino de Mñ, los cubatas de santi, y las uvas y el cava de Ed.
Y seguimos en Bogatell, en la fiesta del Pelao, con Uri, y se apunta Patri. Barra libre



Sàbado 30:
T-4, Tocada y hundida

ETA rompe la tregua que empezo el 22 de Marzo (18 de febrero de 2004 en Catalunya) con un bombazo en la nueva Terminal del Aeropuerto de Madrid. Y ademàs Sadam a la horca con video e insultos de los marines en el Youtube (Link).


Per la nit a sopar a la flauta, les millors flautes de Barcelona a Aribau, entre Consell de cent i Diputaciò. Abans, una pasejada pels carrers que coneix la Patri, un tè al rabal, al jazmine, a comprar el raim, i una birra al bar del costat del Museo d'Historia de la ciutat, amb bon ambient, mùsica i vistes. I després uns chupitos a Plaça Reial, al Taxidermista, al costat del Sidecar.



Viernes 29:
City Hall

Santi: "Si no sabes parchis para que quieres meter"

Esto podria ser el resumen de una noche que empezamos de nuevo en "Els Artistes" con sillas colgantes, y terminamos en la rambla comiendo un kebab, como muchas otras.



Jueves 28:
Als Artistes de nuevo

Miércoles 27:
Sopar a la llesqueria

Al carrer Iris de Badalona, els millors pinxos i tapes..


Martes 26:
San Esteve al Bar Mut

A Pau Claris, per sobre de la diagonal, conserva tot l'encant d'una antiga taverna. Reformat fa poc, es poden trobar desde montaditos de foie a un parell d'ous fregits amb patates. Ens vam demanar uns canelons boniisims! I el vi i els postres encara millor. Merci Patri.


Lunes 25:
Navidad

Dia en Familia. Después de unos meses

(Uri pasame las fotos)

No hay comentarios: