19.5.06

Campions d'Europa!


Dijous 18

Anem de Rua!!!

Rikjard Morat
Deco ni surt al camp
Mota taja
I Belleti encara no s'ho creuI tb vam anar-hi amb la estelada per saludar a Ronie, Maxi, Puyol, Oleguer i Larson!
A Passeig de Gràcia amb Aragó tot es un caos, això sí aaribar amb cotxe i aparcar a la 1a no té preu.Els videos els he penjat al Youtube: Video 1, Video 2, Video 3

2o Curso de ética periodística:

Que ya me estais tocando los huevos. No es sólo porque las letras de "Barça Campeon" parezcan un leve detalle en la portada, ni por el mísero titular de "Lo celebró hasta en Cibeles" ante un evento de esta talla, sino por el comentario:
"LA POLEMICA: ¿Fue sólo un festejo o una provocación?"

A ver, imbeciles del Marca, es que no se puede celebrar un título? o es que ahora si llegan los 4 skins de turno afiliados a las bases del PP a repartir hostias a los barcelonistas de Cibeles van a tener la culpa tb los catalanes por PROVOCAR?

Pero no queda ahii sino que el AS tiene otro titular si cabe, más bochornoso. Si os da tanta rabia que no podeis poner en grande "Barça", de la sangre blanca que os corre por las venas, haber titulado: "BARCELONA 2 - MADRID 9"

O es que la envidia por un juego bonito, y por disfrutar de un verdadero equipo esta época sin FRANCO, q no podeis evitar celebrar los titulos en Cibeles sino que además quereis independizaros de Europa? O es q España no es Europa? Será culpa de los catalanes también...Cap a Canaletes

Tota Barcelona es al carrer!


Nosaltres no podiem ser menys i ens plantem a primera hora, com ha de ser, amb la senyera, la blaugrana i la estelada!Muñoxi!!!!
Ens enrecordem molt de tu!!!
Et trobem a faltar!!
Torna aviat!!


Andrewsoooooon!!!

Sí, Sí, Sí!

La Copa ja està aquí!
Champions?

Doncs cubatas de Champions!!
I Cava, i xibeca, i wisky, i vodka...

Dimecres 17:

Campions
d'Europa!


14 anys després, el Barça aconsegueix la Copa d'Europa, en un partit épic.

SMS de Muñoxi
Desde London

Belleti? Ha marcat Belleti?
Manda huevos.
Increible


GOOOOOL d'ETOOO!!!

Sí, Sí, Sí! euforia, crits, llàgrimesEl Gol de Cambell minva les esperances blaugranes, baixa el nivell de cervessa, comencen les rallades, el Pelao vol q guanyem i ho expressa a la seva manera:

"mujer de dios, callate un poco"
Comencem patint molt, pero expulsen el para-penals Lehman. Increible

No hay comentarios: